Lunch met de Rotary Club Curacao


13 oktober, 2014 Op 13 oktober jl. vertelden Jelleke Heuvel en Barbara Perquin enthousiast over Stichting Equine, een bijzonder en goed doortimmerd lokaal project dat kwetsbare jongeren en tienermoeders begeleidt door middel van allerlei samenhangende activiteiten waaronder paardentherapie, huiswerkbegeleiding, sociale vaardigheden training en het maken van een Ik-boek over wie je bent en waar je naartoe wilt in/met je leven.

De beproefde en bijzondere paardentherapie wordt in Amerika en nu ook op Curacao gebruikt om jongeren en tienermoeders zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld te geven en stapsgewijs te leren hoe je zorgvuldig en zorgzaam met anderen kunt communiceren en omgaan.

  Barbara en Jelleke geven presentatie bij de Rotary Curacao

Opvallend aan dit project was de wijze waarop samengewerkt wordt met tal van specialisten, ouders, scholen, schoolmaatschappelijk werk, artsen, jongeren begeleiders en andere jeugdorganisaties om kinderen duurzaam uit een moeilijke situatie te helpen en focus en vertrouwen te geven in hun eigen kunnen en toekomst.


Laatste Nieuws


25 september, 2020Diagnostiek

22 oktober, 2017Therapie Bonaire

10 oktober, 2017Eten in onze Herberg de 12 Zonnen