Deelnemer van ons project krijgt kunst opleiding aangeboden bij IBB!


13 juni, 2014Deze week gingen enkele deelnemers van ons project Bai Dilanti op bezoek bij Instituto Buena Bista, Curacao Center for Contemporary Art (IBB) dat gevestigd is op het terrein van de Capriles Kliniek in Willemstad.
Dit kunst instituut is een non profit organisatie die geleid wordt door Tirzo Martha en David Bade. Het instituut biedt training aan jonge talenten om ze klaar te stomen voor vervolg onderwijs op een kunstacademie in het buitenland (hoofdzakelijk Nederland).

Na het bezoek werd 1 van onze deelnemers aangenomen om lessen te gaan volgen bij IBB! We zijn natuurlijk bijzonder blij en trots dat deze mogelijkheid aangeboden is!

      op de foto's enkele projecten van IBB

De jongen blijft gewoon naar school gaan maar na schooltijd kan hij bij IBB een kunst opleiding gaan volgen. Stichting Equine Curacao blijft daarnaast de jongen ook ondersteunen o.a. door vervoer van en naar de opleiding beschikbaar te stellen. Daarnaast blijft hij ook bij ons project betrokken en kan hij altijd terecht voor advies en ondersteuning bij zijn huiswerk.

We zijn blij met de samenwerking met IBB en hopen dat deze deelnemer een waardevolle toekomst tegemoet gaat!

Wil je meer weten over Instituto Buena Vista? Kijk op deze link.


Laatste Nieuws


25 september, 2020Diagnostiek

22 oktober, 2017Therapie Bonaire

10 oktober, 2017Eten in onze Herberg de 12 Zonnen