Introductiedag project Bai Dilanti is groot succes!


16 maart, 2014De introductiedag van het project Bai Dilanti was een groot succes.
De middag begon met een welkomstwoord van Petra waarbij geproost werd met (kinder-) champagne om de officiële start van het project te vieren. Er waren veel bezoekers waaronder enkel tienermoeders die al enige tijd Equine therapie krijgen van Petra samen met hun prachtige kinderen die het altijd heerlijk vinden om op Finca Farandula te zijn.

    

Ook was er een grote groep jongeren die zich al hadden aangemeld voor het project en enkele jongeren die met hun ouders kwamen om te kijken of het project iets voor hun kon zijn. Daarnaast waren er enkele mensen die om diverse redenen belangstelling hadden in het goede doel van onze stichting.

Richard Doest had een uitstalling gemaakt van zijn instrumenten en Ria Houwen had tekentafels klaargezet.
Nadat er was getrakteerd op broodjes en pastechis begonnen enkele kinderen spontaan muziek te maken met Richard en anderen begonnen te dansen.

    

Er werden prachtige tekeningen gemaakt met Ria en iedereen genoot van de rijkunsten van Erica die niet alleen op een paard kon liggen maar er ook op kon staan!
Cheyenne, de dochter van Petra gaf een bijzonder indrukwekkende demonstratie waarbij een paard, volgens de Monty Roberts methode, haar als natuurlijke leider aanvaardde.

    

We kijken terug op een bijzonder geslaagde middag en kunnen niet wachten om met deze enthousiaste en gemotiveerde groep jongeren aan het project te beginnen!Laatste Nieuws


25 september, 2020Diagnostiek

22 oktober, 2017Therapie Bonaire

10 oktober, 2017Eten in onze Herberg de 12 Zonnen