Oranje Fonds op bezoek bij Stichting Equine Curacao


27 november, 2013

Op woensdag 27 november ontvingen Petra Wijnstekers en Neeltje Emonds bezoek van het Oranje Fonds tijdens de ochtend bijeenkomst te Finca Farandula. Het Oranje Fonds werd vertegenwoordigd door de heer Freek Mekking, senior project adviseur van het Oranje Fonds en mevrouw Elly Hellings, programmacoordinator kansen voor jongeren cariben.

Petra en Neeltje hadden kennis gemaakt met Freek en Elly in Aruba tijdens de start van het project Bai Dilanti. Tijdens de looptijd van dit project, dat 4 jaar duurt, zal er een intensieve samenwerking zijn tussen het Oranje Fonds en de deelnemende stichtingen, waaronder Stichting Equine Curacao. Het Oranje Fonds toonde veel interesse in de equine therapie (therapie met behulp van paarden) en daarom werd al in Aruba meteen een afspraak gemaakt voor een nadere kennismaking te Curacao.

Tijdens het bezoek was er veel aandacht voor de werkwijze van de stichting, de dagelijkse gang van zaken, de achtergrond van de kinderen die deelnemen en natuurlijk ook de paarden.

Op de foto v.l.n.r. Elly Hellings, Freek Mekking, Alice van Zonneveld - Winklaar, Ben van Vliet, Petra Wijnstekers en Neeltje Emonds.

Laatste Nieuws


25 september, 2020Diagnostiek

22 oktober, 2017Therapie Bonaire

10 oktober, 2017Eten in onze Herberg de 12 Zonnen